Arxiu del Blog

NOTA IMPORTANT: és probable que visualitzeu més còmodament aquest blog si reduiu a la meitat l'amplada de la finestra (que mostra aquest blog).

martes, 14 de octubre de 2008

Comencem forts...

I és que avui, al The Wall Street Journal (europe), han comentat que el "laissez faire, laissez passer" "se finí". I és que, si vertaderament aquestes són declaracions del president francès, i efectivament "no són broma" i a més resultéssin ser la manifestació del que la majoria de països del món pensen... qui sap si és veritat que al final tot això (totes aquestes pujades i baixades de les borses d'arreu juntament amb les denominades "recessions econòmiques") ressultarà en un nou plantejament polític pel que fa al sistema econòmic internacional.

"Bon" començament per un blog de temàtica Recerca i Desenvolupament en economia. Que en sóc de "modest" oi? ;), però les coses com són... No tots els dies es fan manifestacions (per part del primer ministre de la República que va veure nèixer un dels actes revolucionaris més famosos) qüestionant tot un sistema monetari i financer internacional basat en unes teories de política econòmica tan triomfants (fins ara), respectades i seguides en els darrers decenis. No?.

No hay comentarios: